Čakam na predstavo

Še vedno je vroče!

Druženje v Kulturnem centru ob dobri kavi in knjigah.

Povabljeni na skupinsko čakanje ob odlični družbi, kjer se bodo zazibale glave in misli srečevale druge ljudi. Na voljo bo kava in limonada, knjige ter družba. Odprta bosta tako Galerija Ravne kot tudi Bukvarna Ajta. Na gledališče in predstave pa bomo morali še malo počakati – skupaj.

Priporočamo, da ne ostanete doma, ampak se pridružite v Kulturnem centru Ravne na kavi in v dobri družbi.

*** Za zdravje bo poskrbljeno – duhovno in fizično.

Malo drugačen projekt

ZAMENJAJVA KNJIGO

Bukvarna Ajta je v sodelovanju s šolami in vrtci pretekla leta v njihovih prostorih organizirala sejem rabljenih knjig. Otroci so prinesli knjige, ki jih ne potrebujejo več in v zameno prejeli bon, s katerim so lahko na sejmu kupili kakšno drugo knjigo. Ker nam knjiga ponuja obilico besednega zaklada, informacij in znanja, želimo s projektom, imenovanim »Zamenjajva knjigo«, otroke osveščati, da knjige nikakor ne sodijo v smeti in da lahko tudi rabljena knjiga komu polepša dan.

V letošnjem letu sejma ni bilo mogoče uresničiti, zato smo se v sodelovanju z Gledališčem DELA odločili, da projekt preuredimo in predstavimo v okviru dogodkov »Čakam na predstavo«.

Projekt »Zamenjajva knjigo« bomo izvedli v prostorih bukvarne Ajta, tako da lahko obiskovalci prinesete do 3 knjige, ki jih doma ne potrebujete več in si v zameno izberete do 3 druge z naših polic. Projekt bo potekal 22. in 30. septembra 2020 ter 7. oktobra 2020 v času odprtosti bukvarne.

Bukvarna Ajta ni samo soba, naložena s kupi knjig, postala je prostor za druženje ljubiteljev knjig. Vse tiste, ki nas mogoče še niste obiskali, pa vljudno vabimo, da nas obiščete in se sprehodite med policami rabljenih knjig ter izkoristite priložnost za zamenjavo.

Za vse obiskovalce je bukvarna Ajta odprta vsak torek in četrtek med 16. in 19. uro ter vsako sredo med 9. in 12. uro.

Share by